Predpredaj vstupeniek

Na desiaty ročník Medzinárodného festivalu animácie Fest Anča, 29. 6. – 2. 7. 2017 v Žiline, pre vás pripravujeme opäť to najlepšie, čo sa za posledný rok v animácii urodilo a nielen to!

Hlavný program festivalu zahŕňa výber tých najlepších krátkych animovaných filmov za posledné dva roky a predstavuje umelecky, produkčne či historicky významné diela súčasnosti a histórie animovaného filmu. Okrem medzinárodnej súťaže, tematických a špeciálnych fokusov Fest Anča ponúka Game Days, prednášky, výstavy, workshopy, koncerty, premietania pre deti a ďalšie sprievodné akcie ako Pecha Kucha Ancha a Animation Karaoke Battle.

Medzinárodný festival animácie Fest Anča  je jediný slovenský multimediálny festival zameraný na animovaný film predovšetkým pre dospelého diváka. Jeho cieľom je zvyšovať povedomie o animovanom filme ako o plnohodnotnej umeleckej forme a vzdelávať o rôznych podobách animácie.

*pri kúpe študentskej akreditácie je povinné proukázanie sa platnou ITIC a EURO<26 kartou alebo potvrdením o štúdiu na mieste konania festivalu

Typy lístkov predajných na mieste konania festivalu

predajné miesta sú Stanica Záriečie a Nová Synagóga

Celofestivalová akreditácia na mieste – 26 EUR
Študentská akreditácia na mieste* – 18 EUR
Večerný lístok po 19:30 – 7 EUR
Jednorázový lístok do 19:00** – 3,50 EUR
Akreditácia na Game Days v Novej Synagóge – 10 EUR
Deti do 12 rokov***  – 0 EUR

*pri kúpe študentskej akreditácie je povinné proukázanie sa platnou ITIC a EURO<26 kartou alebo potvrdením o štúdiu na mieste konania festivalu
**na ktorékoľvek premietanie a sprievodné podujatie okrem Game Days
***v sprievode akreditovaného dospelého majú deti vstup na všetky predstavenia zadarmo

Kontakt: info@festanca.sk